Send os et billede af dit færdige LiVi Strik projekt og få 20% rabat på dit næste køb! Kig dig omkring

Mini Cart

Workshop

Kom på workshop for 295,- kr. pr. person

Vi elsker at udfordre os selv med nye strikketeknikker, og vi vil også gerne udfordre dig! Det er nemlig sundt at få de små grå til at arbejde, og så er det samtidig virkelig sjovt og kan give smukke resultater. Vi holder workshops på 3 timer i vores lokaler på Tørresager 7 ved Ribe, og vi garanterer at alle deltagere når at lære teknikken i løbet af workshoppen.

Personlig vejledning og hæfte inkluderet

Når man skal lære nye strikketeknikker er det vigtigt at få personlig vejledning, mens man har strikkepindene i hænderne, og derfor hjælper vi løbende og sørger for at alle kommer rigtigt i gang. Du får samtidig en flot teknikvejledning med billeder til en værdi af 30 kr., som du kan tage med hjem og fortsætte med dit projekt.

Gavekort på 200 kr. er med i billetprisen

Vi vil gerne give dig mulighed for at starte på et spændende projekt, når du har fået lært en ny strikketeknik. Derfor giver vi dig et gavekort på 200 kr. som du kan bruge på valgfrit garn, strikkekits, opskrifter eller andet i vores butik på dagen, hvor du er på workshop hos os.

Hvad venter du på?

Vi har mange spændende strikketeknikker på programmet, så tag fat i din strikkeveninde, søster, mor eller ven og bestil billetter til den strikketeknik, som I allerhelst vil lære. Er den ønskede strikketeknik ikke på vores program, så send os endelig en mail på info@livistrik.dk og fortæl os om det, så vi kan sætte den på programmet.

Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
 1. Avanceret dobbeltstrik workshop hos LiVi Strik
 2. Julestrik workshop hos LiVi Strik
  Julestrik workshop hos LiVi Strik

  Startende fra 295,00 kr

 3. Patentstruktur workshop hos LiVi Strik
 4. Dobbeltstrik workshop hos LiVi Strik
 5. Neverkont workshop hos LiVi Strik
  Neverkont workshop hos LiVi Strik

  Startende fra 295,00 kr

 6. Vævestrik workshop hos LiVi Strik
 7. Tofarvet patent workshop hos LiVi Strik
Gitter Liste

7 varer

Faldende orden