Vi har lidt udfordringer med bestillinger der kun indeholder PDF eller download produkter
Ring venligst til os 71 99 54 64.

indkøbskurv

Vævestrik

Vævestrik er en gruppebetegnelse for en hel række af spændende strikkemønstre, hvor man på en nem måde kan strikke med flere farver. Det fantastiske ved denne strikketeknik er, at man altid kun strikker med én farve garn ad gangen. Alligevel får man farverige mønstre, hvor det ser ud som om, man har skiftet garn flere gange undervejs. Det er altså enkelt at strikke, og der er hverken mange ender at hæfte eller løse tråde på bagsiden.

De flotte mønstre i vævestrik fremkommer ved det simple trick, at man trækker masker løs af på strategiske tidspunkter. Som sagt strikker man kun med én farve af gangen, så når man strikker med garn A og kommer til masker som ifølge mønstret skal være med garn B, så trækker man dem blot over på højre pind uden at strikke dem. Når man på et senere tidspunkt strikker med garn B, bliver disse masker så strikket, mens andre masker trækkes løs over uden at blive strikket.
Denne grundidé kan varieres på et utal af måder, så det giver en masse forskellige mønstre, og der kan strikkes med to eller flere farver. I vores teknikvejledning er der udførlig vejledning på 5 forskellige mønstre, til dig der vil godt i gang med at lege med vævestrik.

Vævestrik kan strikkes i alle typer garn og kan bruges som pyntebort eller grundmønster på alt fra bluser og tørklæder til tæpper og grydelapper. Herunder kan du se, hvad vi i LiVi Strik indtil videre har brug vævestrik til.

Rigtigt god fornøjelse!

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.