• Fanø-traditioner og strik 

Netop nu er hele familien Livi-Strik på Fanø for at deltage i den årlige Strikkefestival, hvilket har været en tradition i familien i flere år, og vi er altid glade for at komme tilbage til et hyggeligt arrangement med mulighed for at møde en masse glade strikke-fans, og oven i købet bruge en weekend på vores foretrukne ferieø; Fanø.

Øen har en helt særlig betydning for familien og har efterhånden haft det i mere end et halvt århundrede. Vores kære morfar og i Lillins tilfælde, far, byggede sammen med vores oldefar (Lillins morfar) et sommerhus på øen i 1967, Lune Bo.Vadehav vendejakke i dobbeltstrik

Det lille grønne sommerhus har været et fast udflugtspunkt for hele familien og vi har tilbragt mangt en stund ved bølgen blå og i lyngen lilla. Disse farver har inspireret vores Vadehavsjakke i vendestrik, hvor fisk boltrer sig på to forskellige nuancer af blå.

Fanø har altid været rammen om familiens årlige påskefrokost, hvor vi traditionen tro samles fra nær og fjern til et efterhånden temmelig store kolde bord, hvor hver medbringer sin specialitet, lige fra moster Annis friske frikadeller til Lillins berømte bondesild. Også familiens børn nyder godt af øens faciliteter, der er det bedste sted at boltre sig i klitter, flyve med drager og hvor der altid er mulighed for at finde sig en legekammerat lige om hjørnet. Dette har inspireret vores model Dragesjalet, der med sine friske farver minder om den kæmpestore drage, Lillin syede engang til vores morfar, med en lille drage for hvert barnebarn i en lang snor, i hver sin farve.

Fanø Dragesjal Derfor glæder det os hvert år at komme tilbage til vores elskede ø, og præsentere vores skønne modeller, der forhåbentlig også inspirerer jer til at være kreative med farver og mønstre. Og hvis du gør, så send os gerne et billede! Vi ser frem til at møde jer på festivalen og få en hyggelig snak!

Livi-Strik-familien.