Send os et billede af dit færdige LiVi Strik projekt og få 20% rabat på dit næste køb! Kig dig omkring

Mini Cart

Find os på en messe

LiVi Strik er at finde på messer rundt om i landet!

Vi deltager hvert år i følgende håndarbejdsmesser:

LiVi Strik på messe

Alt om Håndarbejde messen i Rødovre

AOH messen i Rødovre finder sted den første weekend i februar i Rødovrehallen. Messen startede op i 2016 og vi har været med siden 2017. AOH messen er en alsidig messe med mange forskellige udstillere indenfor håndarbejde, og på kort tid er det lykkedes at gøre messen meget populær og velbesøgt. Der er en god og hyggelig stemning og mange aktiviteter som eksempelvis sceneoptrædener.

Alt om Håndarbejde messen i Rødekro

Messen i Rødekro er ligeledes sat i værk af Alt om Håndarbejde, og finder sted den første weekend i marts i Compass Congress Center. Her har vi også været med siden 2017 og har haft gode oplevelser med de søde gæster i det sønderjyske, hvor vi er lidt mere på hjemmebane ;)

LiVi Strik på messe
Fanø Strikkefestival

Fanø Strikkefestival har eksisteret i over 10 år, og det er efterhånden blevet en fast tradition for mange strikkere at mødes hvert år den tredje weekend i september på den dejlige ø Fanø for at strikke og få ny inspiration. LiVi Strik familien har også deltaget i mange år, og vi nyder altid den gode stemning og de entusiastiske strikkekvinder og -mænd, som ivrigt spørger ind til detaljerne, når de besøger vores stand. På Fanø Strikkefestival er der desuden mange workshops, hvor Lillin flere gange har været med som underviser.

Kreative Dage i Fredericia

Kreative Dage er også en af de veletablerede kreative messer. Den foregår den sidste weekend i oktober i Messe C, og her er udvalget meget nuanceret. På Kreative Dage findes alt fra trækunst til keramik og papir, og der er noget for alle aldre og hele familien. Der er desuden mange aktiviteter på scenen og workshops på mange af standene, så her kan man sagtens bruge mange timer og dage. LiVi Strik deltager hvert år og har workshops i forskellige strikketeknikker alle dage i denne kreative weekend.