Vi har lidt udfordringer med bestillinger der kun indeholder PDF eller download produkter
Ring venligst til os 71 99 54 64.

indkøbskurv

Send os dit billede og få rabat!

Vi elsker at se jeres kreationer!

Vi vil rigtig gerne se jeres versioner af vores modeller, og vi synes altid det er spændende at se jeres farvevalg og variationer. Det giver ny inspiration til os, og det er altid sjovt at se, hvor forskelligt modellerne tager sig ud med andet garn eller andre farver.

Vi giver derfor en rabatkode på 20% til dit næste køb, når du sender os et billede af en af vores modeller, som du har strikket, eller noget du har strikket af garn købt af os.

Fanø Dragesjal

Sådan indsender du billeder

Send os dit billede på mail info@livistrik.dk eller via besked på Facebook og fortæl os lidt om din oplevelse med at strikke modellen. Vi vil rigtig gerne bruge dit billede til at vise frem på vores hjemmeside og facebook til inspiration for andre. Som tak sender vi dig en rabatkode på 20 %, som du kan bruge når du vil via vores hjemmeside..................................................................................................................... .......................................................................................................................................Elefantmarchen